Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J54a47r51a 75R76a75n86k

21. 12. 2017 21:08

To je tak, kdyz nezamestnani hornici a nejvetsi uzivatele drog zvoli to nejhorsi individuum, porestoze o nem mohli cist poslednmich 30 let temer denne. Podvody, prohrane soudy, ostuda, ale stale ti nejmocnejsi, kteri potrebuji jeste vice za nim.

0 0
možnosti
Foto

Navíc nikdo se ani nenamáhá dokázat, že za tím útokem je KLDR. Pouze to někdo autoritativně tvrdí. Čirou náhodou je to ten, kdo má motiv to tvrdit.

U KLDR chybí motiv.

1 0
možnosti

J27a58r56a 50R81a65n70k

22. 12. 2017 3:36

R. Mueller a komise na kontrolu "Russian collusion" vedi, hackeri byli vetsinou z Ruska.

0 0
možnosti
Foto

Já nevím jaké zkušenosti máte vy ostatní, ale operační systémy Windows jsou opravdu odfláknuté. Abyste s nimi mohli posílat e-maily a brouzdat po internetu, tak na to stačí. Ale až budete instalovat trochu náročnější softvér, narazíte na pár problémů.

Vzpomeňte, s jakou slávou byly nabízeny Win 8, a jak to dopadlo. No, ono to nějak funguje.

Abyste udrželi PC v použitelném stavu, musíte si doinstalovat různé pomocné utility, které vyčistí a opraví disky, dají do pořádku registry a linky, odstraní zbytečné soubory (dočasné) atd. A musíte mít pořádný antivirový program, zabezpečení všeho možného - a stejně to pořád nestačí.

Když jsme dělali jednu větší aplikaci pro České dráhy, museli jsme se windousů vzdát, protože to bylo nestabilní - ono to musí běžet nepřetržitě. Použili jsme Linux, který sám je velmi stabilní a odolný. Jenže tím, že uživatelské rozhraní a různé pomocné utility do něho píšou amatéři, začíná mít problémy také.

Další problém je sám internet - obvykle používané protokoly jsou "děravé".

Kromě toho se lze domnívat, že některé viry produkují i firmy, které pak na ně nabízejí antivirové ochrany.

Prostě - Babylon, neboli binec. A čím větší, tím lépe se v něm žije škodné.

2 0
možnosti

Pane Dvoraku. Dal jsem vam plus za vasi uvahu. 100% souhlasim . Reseni? Pro bezneho uzivatele je snad dobre uzit nejaky sekuritni program. Osobne pouzivam AVG na doporuceni mim synem. Tento podnik a prvni program vznikl v Brne a je uznavan jako dostatecny pro uzivatele jak jsem ja.

Pro vetsi a komplikovanejsi programy, je Windows k nicemu. Neni na to ani staven. UNIX a jeho usporadani pro vedeni programu byl drive nejlepsi, ale nepouzivatelny v dnesni dobe. Wikipedia vam poukaze na mnozstvi OS pro prumysl. Kritika obrany v kazdem z nich je bezpredmetna. Prerfektni obrana NEEXISTUJE.

Snad budoucnost novych pocitacu v kvantonovem provedeni a pouziti pro psani programu neceho jineho nez pomoci plusu a minusu (+ a -), bude bezpecnejsi. Budocnost ukaze.

1 1
možnosti

Kritika obcana neznajiciho (podrobne) moznosti pri dnesnim stavu IT. Svadet vse na nedomyslenost operacnich systemu, je uder pod pas, pane Napravniku. Jestli, pri te kritice, mate take reseni, muzete se stat novym kralem v Silikon Valley.

Hovori k vam otec, kdy jeho syn je uprostred deni, uprostred reseni tohoto napadeni. Kritika je lacina a ta "lacinost je pro mne znama z drivejsich dob. Jmenovala se tehdy propaganda bez dukazu a bez reseni. Ve vasem pristupu se k ni vracime. Mejte prijemny den.

0 1
možnosti
Foto

Vážený pane,

Já svoje názory, kritiku a později i návrhy řešení veřejné prezentují od doby kdy jsem pomáhal vypátrat a vypatral jsem jednoho z prvních vykradacu bankovního účtu, přes internetbankig. Tehdy jsem objevil virus, který v době útoku nedokázaly antivirové programy odhalit. To bylo v roce 2003. Od té doby se situace stále zhoršuje.

2 0
možnosti
Foto

J55a95k31u46b 39R97o62t32h

21. 12. 2017 16:49

Tedy, vy už v předchozích článcích prezentujete jakousi alternativní logiku, ale teď jste se překonal. Nějaký gaunerský stát vydá miliony a miliardy na vzdělání IT specialistů a poté kyberneticky zaútočí, ale můžou za to USA a firmy, který napadený sw vyrobily. Tak to chce skutečně masivní průvan v myslivně.;-D;-D;-D

0 0
možnosti
Foto

Není třeba průvan, potravinářské firmy odpovídají za to pokud se do jejich výrobků dostane nějaká škodlivá (cizi) látka, Dieselgate je jasná, proč stejne nároky neprosadit v tvorbě SW?

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS