Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je to past na Babiše, kterou si sám postavil.

4 0
možnosti

p. Bartoš, aj. obhájci - vydáváte se za ekonoma. Pak přece víte, že Agrofert dluží bankám nejméně 25 miliard Kč. Těch 220 firem je koupených na dluh - slouží jako zdroj osobního bohatství A.Babiše, dividendy + dluhopisy. Banky zatím půjčují rády, Andrej ale musí sedět u stavidla. Já nezávidím, on má RD se ZOO - já chalupu se psem a kočkou, on má auto s řidičem - já mám auto, řídí dcera. On je 2 nejbohatším Čechem - já zase 1 nespokojenějším člověkem v naší obci ! Nic jsem neukrad - žádný člen mé rodiny není obžalován, dotace nepotřebuji a Hypo úvěr jsem již splatil - dluhy žádné ! ... :-)

5 0
možnosti

Co je to: ke kozám a ZOO? Byli jste tam? Já to viděl, nádhera! ÚMYSL - kdo ho dokáže? Vidí někdo někomu do hlavy? To snad jen vyšetř. p. Nevt. a další nadšenci. Podívejte se na dnešní blog p. Jana Bartoně: Kalousek.... Ten je úplně bezchybný!!!

0 2
možnosti

Jakékoliv veřejné peníze na stole - vyvolají heslo - Nespíme a makáme ! Do cizích kapes. Zn. Na politické příslušnosti a stavu osobního majetku nezáleží ! Ti nejlepší na tom postaví svůj celoživotní byznys - Pak se objeví i obdivovatelé, jaký pěkný RD se ZOO si ten člověk vystavěl ! Vždyť je to vlastně pro nás - na naše prachy. Tedy z domu posbírat starý chleba a vzhůru ke kozám ! ZOO si rozvracet nedáme ! ... :-)

3 1
možnosti

90 procent projektů postavené za dotace, by jste podle stejného postupu jako U pana Babiše museli kriminalizovat!!

4 0
možnosti

Měby jen zajímalo, jaký halucinogen obsahovaly ty koblihy - je vidět, že i autor požil a to snad jediné omlouvá nesmysly, které tady plácá - podle něj ukradené peníze byly prostavěny a proto je vše v pořádku - mě jen děsí, že i takoví lidé mají volební právo;-€

5 2
možnosti
Foto

Žádné halucinogeny. Hlavním kritériem přece musí být, zda projekt funguje pro veřejnost. A to, kdo platí ztráty z jeho provozu, je přece podružné.

Naopak by mělo být velkým plus, že projekt nezkrachoval. A to, že se tak stalo díky velké firmě, by mělo být předmětem chvály.

0 3
možnosti

Tesat do kamene! Karma.

0 1
možnosti
Foto

Jaká past, zase? Kdyby Babiš nechtěl být tím pověstným kozlem, co dělal zahradníka a necpal se do politiky, a kdyby to následně na sebe sám hloupě všechno nevykecal, tak o žádném dotačním podvodu s Čapím hnízdem dodnes nikdo nic neví. To je spíš o tom, že kdo jinému jámu kopá......

2 0
možnosti
Foto

Zákon stanovuje podmínku, že dotaci může získat jen malá firma. Pokud velká firma DOČASNĚ převede vlastnická práva na třetí osobu, a to za účelem získání dotace, jedná se o podvod. Důležitou roli zde hraje ÚMYSL. To, že Babiš převedl vlastnická práva značí, že mu byly podmínky pro získání dotace známý a tudíž se jedná o úmysl daný zákon obejít.

7 0
možnosti
Foto

A nebylo by jednodušší a dokonalejší si na PODVOD vzít firmu, se kterou vás nikdo nemůže spojovat ???

0 2
možnosti

Konečně pár chlapů, co to hodnotí smysluplně: a/co je to účelová?, b/podnik vyjmut - dostal dotaci, po zákonné době se vrátil k "matCe (AGROFERT), TAK CO, D/snaha Babiše zrušit - nepodařilo se (doufám, že nejen zatím, ale natrvalo), e/ jeho vláda (miliardářova!) nabízí pro lidi to, co ani socdemáci si nedovolili, f/ 30% volilo ANO, teď mají 35% a dojde-li k novým volbám, mohlo by to být i přes 50% - ale to už by bylo opticky asi moc, g/ vyšetř. N. dnes moc nezabodoval a knihovnice ze Sázavy Němc. praštila dveřmi až spadla tabulka s názvem komise, h/zítra si jdu koupit koblihy (nebo, že by je až vládu odsouhlasí je rozdávali?) Stálé zdraví celý rok!

6 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS