Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Současná ČR je taková "Lepší montovna", kde se i žít dá. Zejména nyní, kdy "Vládě navzdory", se sešly příznivé vlivy. Žel, očekávaně nás opouštějí. Veškeré odhady vývoje jsou juednoduché - Stačí náhled nas Německo, což se se zpožděním vždy projeví u nás doma. Práve - Děje se ... Jak tomu čelit - Kudy jít ? ...

Samozřejmě, že ona Inovace, robotizace, digitalizace - rozvoj Služeb, podpora OSVČ, konečně,aby někdo dodělal Infrastrukturu - To je cesta k přežití. Zaostávali jsme - žel pokračujeme. Ten potřebný zlom se nedaří prosadit. Dobře je to vidět na A. Babišovi - Krátkozraký populismus, k udržení % moci to potřebné tlumí! Drobné příklady - 6 mld. Kč se vadá na levné cestování = 10 mld. Kč se uvažuje pokrátit rozpočet Ministerstva dopravy! Na trhu nejsou pracovní síly = Stát je nasaje do svých řad. Byty, dálnice se nestaví - zase je zájem o Úřednický komplex! Stavební povolerní je třešní na Babišově dortu! Řešila Šlachtová,nic nevyřešila - řeší Dostálová,snad v r. 2021 bude ! Problémů je kopec, byrokracie - šikanoza - Zase nápady, že ČR posunou Obědy zdarma! Snad již zamezeno, hurá, ale co s tím zbytkem ? ... :-)

0 0
možnosti
Foto

Jasně je potřeba mnoho věcí změnit, opravit, narovnat. Pouhým brbláním nic nezměníme je potřeba být iniciativní. Těch překážek je v cestě mnoho. Největší jsou samotní lidé, kteří si zvykli na relativně pohodlný život.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS