Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V ČT to vře, už se kvůli Hlubučka hádají mezi sebou.

0 0
možnosti
JR

J40a31n 33R44á13ž

6. 6. 2022 13:40

V prvé řadě je nutno zahájit veřejnou diskuzi, co má být obsahem veřejné služby zajišťované veřejnoprávní televizí.

Co se týká mého názoru, tak obsahem veřejné služby svěřené ČT není podpora české kinematografie, protože tuto podporu má zabezpečovat jiná veřejnoprávní organizace - Fond české kinematografie, ani tvorba komerčně využitelných zábavních pořadů a sportovních přenosů, nyní zcela chybně financovaných z veřejných prostředků získaných z televizní daně, eufemisticky nazývané koncesionářský poplatek.

Nebylo by od věci , aby předmětem veřejné diskuze byla i myšlenka, aby předmětem veřejné služby bylo jen zpravodajství o publistika a ČT by zřídila samostatnou neziskovou divizi, která by pracovala na stejných principech, jako každá komerční televize, její hospodaření by bylo zcela odděleno od příjmů z veřejných prostředků a z jejich rozpočtových přebytků mohla být dotovaná. její veřejnoprávní služba,

3 0
možnosti
ZZ

Já bych až tak moc nediskutoval. Stačí vyhodit ředitele, šéredaktory,

2 programy zrušit, omezit na polovinu stav zaměstnanců - a ona se ta ekonomika rázem zpraví sama.

;-)

0 0
možnosti
Foto

v programu televizních stanic by měl být uveden třeba název filmu a za ním číslovka kolikrát už ten film vysílali.

2 0
možnosti
ZZ

;-D - A bude ještě hůř !

;-(

0 0
možnosti
Foto

ČT je dinosaurus.

Jak rozměry, tak věkem.

Moderní veřejně právní TV vypadá jinak.

Stačí se podívat na německé Das Erste.

2 0
možnosti
JR

J95a81n 28R21á24ž

6. 6. 2022 13:53

Volání po důkladné revizí činnosti i financování BBC vyvolalo volání vedení této televize za razantní navýšení nucených poplatků, které veřejnost hlasitě odmítla. Doufám, že zcela necitlivý přístup pana Dvořáka, kterými se pokouší vydírat veřejnost různými arogantními prohlášeními o důvodech rušení některých divizí ČT a silný, až otravný lobbystický nátlak při volbě nových členů Rady ČT, tento proces urychlí i u nás.

2 0
možnosti
Foto

Zrušit kanál ČT3, se už mělo dávno. Je to jenom žumpa. ČT by měla přestat nakupovat licenční programy. Myslím tím různé přiblbé soutěže. To stojí obrovský balík peněz. Nechápu, proč musí jet reportér s autem a celým štábem někam, aby nám v pár minutách sdělil, že provoz na dálnici je plynulý v Krkonoších sněží a fouká. Řvu smíchy, když tohle sděluje večer ve větru a za reportérem je naprostá tma. Nikdo nepozná, že je v Krkonoších a kdyby stál ve Stromovce vyjde to na stejno. Rozhlas si vystačí s menší balíkem peněz a jeho pořady jsou špičkové.

3 0
možnosti
ZZ

Já bych spíš zrušil ČTD - chtěl jsem tam vnoučatům pustit nějaké pohádky - ale bylo to k nekoukání. Musel jsem přejít na You Tube.

;-(

S těmi zpravodaji ale máte naprostou pravdu - a nejen těmi místními, ale i zahraničními.

2 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem praktik, který poznal práci v montérkách, ve státní správě i na místě ředitele dvou výrobních závodů. Mým velkým koníčkem jsou jíž 25 let počítače, programy a sítě. Dokáži o počítačích hovořit kriticky a snad i jazykem, který je srozumitelný běžným uživatelům.

Prvního hackera jsem vypátral v roce 1999, prvního vykradače bankovních účtů přes internetová bankovnictví v roce 2002.

Seznam rubrik