Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Přidal bych ještě jednu věc, která se mi nelíbí:

Možná v reakci na bývalý režim, který donekonečna opakoval fráze o dělnické třídě, jsme zašli do opačného extrému a nevážíme si dělnické prace. Učňovské školství je zanedbáváno.

Přitom člověk nemusí být komunista, aby věděl že bez dělníků moderní stát existovat nemůže.

3 0
možnosti

P39e26t98r 38N95e70d21v67ě94d

16. 7. 2022 20:45

Už tu zase mizí příspěvky které odkazují na trollení pana Kněžínka. Co se děje s tou administrací? Proč zůstávají příspěvky trollů a kašpárků a mizí příspěvky těch, kteří na to poukáží. Velmi zajímavé chování adminů, velmi zajímavé.

7 1
možnosti

Jako že nějaká protekce!!!

Nemožné.R^R^R^

3 0
možnosti

Tedy že by ten vtípek od Ebena byl k popukání..., ale chápu, že třeba vy a řada jiných lidí z něj má druhé Vánoce. Jinak paušalizujete a opíráte se do lidí, které jste si sám stvořil. Ptal jste se však, co je třeba na nuselském mostu špatného - například to, že navazuje na magistrálu, která je naprosto idiotským projektem, a už léta se vymýšlí, co s ní udělat rozumného.

3 4
možnosti
Foto

Vážený pane Kvapile, kdyby jste si dal trochu času, tak byste našel na Netu moje starší články o počítačové bezpečnosti, technickém vzdělávání, vzdělávání zdr. sester. Takže pokud se do někoho opírám, tak to nejsou lidé, které bych já nebo libé z mého okolí pomáhali stvořit.

Když jsem psal o "Nuseláku" tak jsem psal o výborném inženýrském díle (stavařském díle). Navíc pokračování - magistrála byla to nejméně špatné ze všech možných /nabízených/ řešení.

0 0
možnosti

Marek Eben je pro mě vysoká autorita a to díky jeho práci a i tomu jak zvládá svůj privátní život a jeho vyjádření sedí jak poklice na hrnci.

A jen zmínka k části textu, naše technické školy byly i za předchozího režimu na velmi slušné úrovni.

Autorovi karma a doporučení, aby na místní klan elit ani na místního šašulu nebral příliš při psaní ohled, ostatně vysoká karma hovoří jasně.:-)R^

14 2
možnosti

Definoval jste to naprosto presne.

12 1
možnosti

jací novodobí ? ... zde podle data vydání jsou to akorát tak staronoví jak od devadesátek tak po ty dnešní novodobé svázáky přejmenované na píárty a pěkně pak semknuté v národní demokratizační frontě se svými komunistickými prokurátory na svobodu slova aneb náš stáĺý věčný předvoj a doprovod naši bojovníni zde za virtuální "politickou korektnost" ... a pak co politická korektnost ? to je tak akorát nějaký svazácký pseudotermín pro svazácké průjevy aby to před napjatým publikem asi tak jako líp baflo a kterým se všichni svazáci tak akorát svolávají ke společnému kejhání. Ve Varech to každopádně zase vře - kde jsou ty doby kdy tam jezdila nějaká opravdová honorace opravdových továrníků s opravdovým tovarem - teď se Vary rozpadají tak akorát pod rukama a tyhle svazácký průjevy provedené v ebenu to asi moc nevytrhnou ;-D

https://m.echo24.cz/a/SpvMy/karlovy-vary-festival-film-zahajeni-mff-eben-klausova

2 1
možnosti

P98e54t60r 88N41e68d39v36ě74d

15. 7. 2022 20:04

Už to začínáte schytávat. No jo, asi se poznali. Ještě tedy chybí v diskusi obvinění, že je to prorusácký a prokomoušský text. Možná i obvinění z toho, že projevujete názory a přitom nejste na vše zmíněné odborník.

Jinak zajímavě napsaný blog. R^

23 2
možnosti

Obvinění chybí, ale co to preventivně nenapsat, že?;-D

1 5
možnosti

Montovna z laciné pracovní síly pro západní vzdělanostní ekonomiky má dobrou vzdělávací soustavu ;-D

2 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem praktik, který poznal práci v montérkách, ve státní správě i na místě ředitele dvou výrobních závodů. Mým velkým koníčkem jsou jíž 25 let počítače, programy a sítě. Dokáži o počítačích hovořit kriticky a snad i jazykem, který je srozumitelný běžným uživatelům.

Prvního hackera jsem vypátral v roce 1999, prvního vykradače bankovních účtů přes internetová bankovnictví v roce 2002.

Seznam rubrik