Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zasloužená karma! A prakticky nikomu nepřipadá divné, že stejný žalobce, který v roce 2019 navrhl stíhání zastavit, nyní úplně otočil.

0 0
možnosti
Foto

Protože se už nebojí. To Vám nedošlo?

0 0
možnosti

Ano - je to všechno skvěle načasováno !

R^

1 0
možnosti

Zdeňku, vždyť ten argument jer již směšný. Stále jsou nějaké volby. Babiš zdržoval samotný, dále bude. V pondělí se odvolá. Očekával bych, že soud přivítá. Přeloží dokumenty a všechny smete. - Zápisy z jednání akciové rady Hnízda. Jak děti sedí a jednají. Jak podepisují potřebné listiny, presenčku. Táta se raduje, jak jim to jde - pomáhá a usměrňuje. ANO, to by bylo krásné. Žel, právě toto kořistný tatík jaksi ztratil ... Opravdu, vždyť je to hrozné !:-)

0 0
možnosti

J91a90n 93R70á24ž

8. 1. 2023 19:37

Počkejme si na rozhodnutí soudu a neplýtvejme časem spekulacemi.

Na té kauze je zajímavé jen to, že Nagyová stojí před soudem a ti co žádost několikrát podrobně kontrolovali a jako bezchybnou schválili, jsou čistí jako lilie.

3 1
možnosti

Přesně. Ty podvedené zavřít, až zčernají.8-o

1 2
možnosti

Kladu si otázku: Platí Vám tak dobře, nebo jste se prodal lacino?

Není to tak dávno, co někteří prodávali svůj hlas za koblihu.

3 2
možnosti

Členy sekty těší jen pocit příslušnosti k vůdci.

0 3
možnosti

Jiří za blog díky. Delší dobu mi vrtá hlavou. Proč lidé soudruha Bureše vlastně podporují? Já doposud nepřišel na to, čím je vlastně ČR užitečný? Uznávám, že náš stát si zotročil docela mazaně. To se ještě nikomu nepodařilo. Střet zájmů si zajistil vznikem sekty. Docela rozumné., beru. No dobře a co jsme za to dostali ?

Člověka s šílenou minulostí. Neplatiče daní. Dlouhodobě nefiguruje v TOP 20 plátců. Pak státní kasa žije ze Škody auto, mobilních operátorů a bank. Naopak všichni včetně Vás se mu daněmi skládáme - na jeho dluhopisy. Jeho zdroje jsou jako vždy neznámé, neprůhledné. Je na někom závislý, vydiratelný? Majitel asi 240 firem, kdy užitkově nezaložil ani jednu! Vše účelové, počínaje ukradením Petrimexu Mečiariovi. Unipetrol jako třešinka, tak jsme přišli o poslední rafinerii.

Čapí hnízdo je již total provařené. Oligarcha si staví vlastní barák za prachy pracujících. Fungovat to nemůže,. Tedy zejména z počátku tam navalit prachy. Kritika reklam na které poukazuje Německo? Alenka zamete pod koberec. Opět přicházíme o zdroj do kasy, nedaní se. Dnes se tedy doměřují. Precheza z Anrofertu znečistí ŽP. Brabec 7 milionovou pokutu zruší. Dnes se tedy doměřuje. O Běčvě si můžeme myslet co chceme. Podobně o přímých dodávkách do Státního fondu rezerv. ANO, dodává Fert. Pokračovat se dá donekonečna. Uznávám, fungovalo to skvěle. Pořád ovšem melu - K čemu je nám podobný člověk vlastně dobrý? Kde jsou nějaké reformy, rezervy ČR na které se dá navazovat ... ? Co se vlastně obdivuje. ŤZe byl lapen až nyní ? ... :-)

5 0
možnosti

Jen krátce: pokud čeká jeden z kandidátů pár dní před prvním kolem prezi voleb soudní rozhodnutí o finančním podvodu spojené s osobou kandidáta, melzby takový........ z voleb odstoupit a lidé by jeho gesto dostatečně ocenili. Jenže pan Babiš a jeho ego potřebují dostat tzv "ránu z milosti". Pak snad...

8 2
možnosti

J62a35n 19H34o87r54a

8. 1. 2023 16:42

Člověče, aspoň si odstraňte to Vaše CVéčko, pokud chcete hájit toho STBáckého ukňouránka, kterému všichni ubližují... Zkuste si o chudáčkovi a jeho "podnikatelské kariéře" něco zjistit, možná by stačila chronologie jeho chování ve Vámi zmiňované kauze, kdo koho k čemu zneužil a už jen poslední, přestaňte trapně mínusovat své oponenty...

13 0
možnosti
Foto

Pane Horo,

ono nejde o to zda Babišovi někdo ubližuje. Jde spíš o to, že papaláši připravovali pravidla pro své kamarády, když jim Babiš ukázal, že to dokáže taky, tak jej chtějí zlikvidovat a kauzu, která jiným prošla bez povšimnutí, jen proto, že si podnikají, privatizují, ale nestrkají nosy do politiky.

Možná časem, možná za pár let Vám dojde, že to není o Babišovi, ale demokracii v ČR.

5 2
možnosti

S dovolením budu víc věřit závěrům toho soudu, nežli vám.

Pokud, pane autore, osobně víte o nějaké trestné činnosti konkrétních politiků, nahlašte to, bude to prošetřeno, děkuji.

12 1
možnosti
Foto

I já jsem zvědavý na rozsudek. Vůbec to panu soudci nezávidím. Ať rozhodne tak nebo naopak, tak jej polovina (j)elit národa bude odsuzovat.

Mimochodem, prohlášení pana Síkely bylo fakt "úžasné" a hodně to napovídá o tam jak to funguje.

2 0
možnosti
Foto

Andrej Babiš šel do politiky v momentě, kdy ho už nebavilo uplácet. Sám byl součástí toho, co kritizoval. Místo úplatků si pak jako člen vlády zajistil dotace a zakázky. Čapí hnízdo je jen třešnička na dortu jeho charakteru.

10 2
možnosti
Foto

Mám na to jiný pohled.

Pokud jde o úplatky, tak kdo je horší? Ten kdo uplácí nebo ten kdo bere???

3 1
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem praktik, který poznal práci v montérkách, ve státní správě i na místě ředitele dvou výrobních závodů. Mým velkým koníčkem jsou jíž 25 let počítače, programy a sítě. Dokáži o počítačích hovořit kriticky a snad i jazykem, který je srozumitelný běžným uživatelům.

Prvního hackera jsem vypátral v roce 1999, prvního vykradače bankovních účtů přes internetová bankovnictví v roce 2002.

Seznam rubrik