Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pokud je mně známo, dotčenými osobami byl podán odpor. Nevím, zda byl již vyřešen, a předpokládám, že pokud by byl de jure zamítnut, či naopak uznán, v mediích by se to objevilo, ač asi jak v kterých. Pokud není onen podaný odpor de jure uzavřen, je vše ostatní toliko v rovině diskuzí i pokřiků ,,ante portas";-)

2 2
možnosti
Foto

Pan Polický asi zná, jak byl onen odpor vyřešen, potažmo i uzavřen, že. A jistě nebude sám:-P

1 0
možnosti
LJ

Podmínky pro udělení dotace splněny nebyly, dotaci musí stát vrátit. Trestný čin to nebyl. Nikdo nemůže být trestán. Pochopil jsem to takto správně?

2 1
možnosti
Foto

Jen je tam pokutička 50 mil., tuším. A kdo to zaplatí, těch 100 mil. celkem? Přece my! A neměl by to zacvakat AB a jeho voliči? To bych viděl jako spravedlivé.

1 0
možnosti
Foto

Pošlete svůj fundovaný právní názor AB, on se dobrovolně nechá zbavit imunity, informuje vyšetřovatele, kteří uznají logičnost argumentace a máme po vládní krizi.

4 1
možnosti
JK

Právník amatér má jasno. Jakákoliv argumentace je zbytečná a znamená jen teoretickou diskuzi o ničem. Přečtěte si zprávu OLAF, je jisté, že ti co ji psali nejsou blbci a navíc jsou nezávislí na našich poslancích a na nikom v ČR. Je to tam popsáno dost přesně, včetně toho kde se všude Babiš podepsal.

Teď je nutné vydat podezřelé, obvinit je a předat soudu. Klidně může být řízení veřejné, žádné tajemství státu vyzrazeno nebude. Právníci se poperou a soud rozhodne. Babiš s Faltýnkem se vydání brání zuby nehty, zjevně mají ze soudu strach, ale co nechápu, že v tom nechá svou rodinu vymáchat a případně jim zamává u brány vězení. Je to sociopat, zná jen sebe a ostatní pro něj jen nosí prachy, když nejsou potřeba a začnou překážet, bez mrknutí oka se jich zbaví.

2 4
možnosti
PK

Bohužel toto žádného politika , zejména z ,,Demokratického bloku" v čele s kalouskem, Ferym a Fialou nezajímá ...účel bude splněn, Babišku vydají a je ze hry a kauzy z minulosti se nikdy nedostanou na světlo.....to je vítězství ,,demokracie" právo v této zemi nikoho přece již dávno nezajímá :-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P

4 8
možnosti
Foto

J36a17k56u89b 59R82o60t91h

14. 1. 2018 17:13

Tak znovu i pro vás a vám podobné (SB) - podvod je stále podvodem a je jedno, jak se nazve. Babiš s Faltýnkem budou stíháni pravděpodobně pro podvod, chápete?:-/

4 0
možnosti
Foto

J12a45k86u39b 29R46o65t57h

14. 1. 2018 17:03

Je úžasné,co vše dokážou členové sekty Svědci Babišovi při marné obhajobě jejich guru. Pan Caha vám na vaší zbytečnou otázku odpověděl dostatečně. ;-D

3 4
možnosti
Foto

Tak tak. Sekty a mašíblové. To ovládáte:-P

1 0
možnosti
RC

Vazeny pane, dotacni podvod nesplnuje zaroven podminky podvodu???

9 0
možnosti
Foto

Není to to samé. U dotačního podvodu je trestné i podání žádosti s nepravdivými nebo zavádějícími údaji. Definice podvodu je trochu jiná, jedná se především o to obohatit se. Právě pro odlišnou definici byl do TZ dotační podvod přidán, ale až od ledna 2010.

5 1
možnosti
  • Počet článků 68
  • Celková karma 33,27
  • Průměrná čtenost 1784x
Jsem praktik, který poznal práci v montérkách, ve státní správě i na místě ředitele dvou výrobních závodů. Mým velkým koníčkem jsou jíž 25 let počítače, programy a sítě. Dokáži o počítačích hovořit kriticky a snad i jazykem, který je srozumitelný běžným uživatelům.

Prvního hackera jsem vypátral v roce 1999, prvního vykradače bankovních účtů přes internetová bankovnictví v roce 2002.

Seznam rubrik