Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Kdysi jsem tady napsal, jak by bylo cenné ! Po vzoru Cyrila a Metůdka přichází ze zahraničí osvicenec. Řekl by - "Máte tady plno nepořádku, tedy jsem se rozhodl obětovat" ! Jsem prostý poslanec, nic nevlastním, pouze své ideje - I něco založím, Hnutí, že ano - Přidejte se. Na konci všeho bude lépe a ČR silnější - důstojnější ...

Obrázek si udělejte samotný - Zítra, vrchní Sheriff Zeman se vysloví denitivně k okradení malého českého zemědělce. Akce se vyplatila, rodinná vila již v areálu stojí a je využívána. Zdi, jsou dobré na reklamy pro německá hnojiva. Ošulené prachy pak provoz pokropí - Nikoliv Státní rozpočet ! TI říká, že je to podvodník - V lednu bude soud. Audity EU říkají, že je to podvodník. Slovenský soud říká, žer je to agent StB ! Máte pravdu, AB žádným řešením není ! Ve střetu zájmů pochopitelně taky není ! Je to dobrý člověk, přišel a obětoval se.- Je to náš MEGA DRAHÝ premiér ! ..:-)

5 0
možnosti
JS

Já tedy nevím, ale když někdo něco platí, tak má právo stanovit pravidla a podmínky toho placení, resp. využívání těch peněz. Nikoliv, aby si ta pravidla určoval ten, komu ty peníze jdou. Takže nějaký český zákon o střetu zájmů je přece v tomto případě irelevantní, rozhodující jsou pravidla EU. A pokud EU dospěla k závěru, že její pravidla byla porušena, tak řečeno cimrmanovsky můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je asi tak všechno, co s tím můžeme dělat.

6 0
možnosti
Foto

Situace nemá čisté řešení.

4 2
možnosti
MB

Aloe má, sebrat se a odjet si dohrát tu šachovou partii se synem do Švýcarska. Země je to dobrá, k žití a občany do ČR moc ani nevydávají ... :-)

4 3
možnosti
AM

A33d32a37m 71M57a20l36ý

3. 12. 2019 19:54

ŘEŠENÍ: Ctít zákon. Nesnažit se to nějak ošulit.

4 0
možnosti
Foto

;-D pobavil jste mě, dík za to

4 2
možnosti
LK

L13u13b31o48š 61K26r68i42m62l

3. 12. 2019 19:50

Pokud se podíváte na projednávání a načítání pozměňovacích návrhů, tak zjistíte, že zákon byl napsán a schválen tak, aby vyhovoval p. Babišovi. Je zvrhlé, když si politik píše zákony tak, aby mu vyhovovaly v jeho podnikání a jsem si vědom, že lobbing je minimálně na hraně, ale stále zde není přímý vliv.

A řešení je jednoduché, když je někdo politik a má firmy, tak nemůže čerpat dotace.

4 1
možnosti
PK

To v tuto chvíli přece nikoho příliš nezajímá a ani to nikdo neřeší.

2 0
možnosti
Foto

už je to dávno vyřešené, zachovejte klid na práci!

0 0
možnosti
MT

Třeba řešení neexistuje. Třeba není žádný etický způsob, jak být příjemcem miliardových dotazí a zároveň premiérem.

5 1
možnosti
  • Počet článků 68
  • Celková karma 33,75
  • Průměrná čtenost 1784x
Jsem praktik, který poznal práci v montérkách, ve státní správě i na místě ředitele dvou výrobních závodů. Mým velkým koníčkem jsou jíž 25 let počítače, programy a sítě. Dokáži o počítačích hovořit kriticky a snad i jazykem, který je srozumitelný běžným uživatelům.

Prvního hackera jsem vypátral v roce 1999, prvního vykradače bankovních účtů přes internetová bankovnictví v roce 2002.

Seznam rubrik