Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Jenže je velikánský rozdíl v tom, jestli data skončí v USA (v centrále americké zpravodajské služby) nebo v Číně či Rusku.

Paradoxně, pokud zpravodajská služba USA detekuje problémové chování někoho v Česku může nám to být i ku prospěchu, zatímco Čína tuto informaci může využiít k vydírání a určitě nám ji nesdělí.

0 0
možnosti
Foto

Ty informace k vydírání používali v minulých letech i naši údajní spojenci. Projděte si noviny a některé "zvláštní" kausy.

Informace by měly zůstat především na území ČR, případně za dveřmi konkrétní obchodní firmy. Obchody a lá Cambridge Analytica jsou snad dostatečným varováním. Nebo ne???

0 0
možnosti
Foto

Pokud vám to nevadí, vaše věc...

0 0
možnosti
BJ

Souhlas, jak si jinak vysvětlit, že jistá telefonní společnost se po opuštění supermarketu dotazovala, jak jsme byli spokojeni s nákupem ?

5 0
možnosti
DR

Ale Huawei přece sbírá tajné informace aby mohla Čína zasadit západním zemím nečekaný úder. Říkal to přece Trump a naši čučkaři.

4 6
možnosti
JJ

Ti "čučkaři" jsou jedna z nejlépe hodnocených tajných služeb v Evropě, rudá tlačenko:-)

7 2
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem praktik, který poznal práci v montérkách, ve státní správě i na místě ředitele dvou výrobních závodů. Mým velkým koníčkem jsou jíž 25 let počítače, programy a sítě. Dokáži o počítačích hovořit kriticky a snad i jazykem, který je srozumitelný běžným uživatelům.

Prvního hackera jsem vypátral v roce 1999, prvního vykradače bankovních účtů přes internetová bankovnictví v roce 2002.

Seznam rubrik