Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KB

To máte stejné jako s 5letým daňovým testem na nemovitost.

Kdysi jsem koupil pozemek a prodal jsem ho po 5 letech a 1 měsíci. Taky by mě někdo mohl říct, proč jsem ho neprodal dřív. Právě proto, abych neplatil daň.

3 0
možnosti
Foto

Zase jste ušetřil Za kvalifik. poradce;-)

0 0
možnosti
VH

Na čí popud Vaše propaganda? - Já vycházím pouze z údajů pana Babiše (jeho exhibice v PS). Společnost nazývám ČH, i když se tak původně nejmenovala. - Co nám řekl pan Babiš:

1. ČH bylo součástí holdingu Agrofert (dále HAg). Jako takové nemohlo dosáhnout na dotaci, určenou pro malé a střední podniky.

2. Druh akcií ČH byl změněn na "na držitele" (zastřeni majitelé) a údajně prodán rodinným příslušníkům hlavního akcionáře HAg. Stalo se "středním podnikem"

3. Střednímu podniku, který tak plnil dotační podmínky, byla dotace 50 mil. Kč přiznána.

4. Posléze ČH fúzovalo zpět do HAg. (Když fúzovalo, byly zřejmě nejprve akcie HAg-u odprodány zpět. Tuto operaci pan Babiš ve svém vystoupení vynechal.)

Je otázkou, za jakou cenu byly akcie zpět odprodány.

A - Byly-li odprodány za původní cenu, měl HAg Čapí hnízdo vylepšené o dotaci. Dotaci tedy díky krokům 2 - 4 fakticky získal HAg, který však na ni neměl nárok. Souhrn kroků 2 - 4 tedy vedl k podvodnému získání finanční výhody. Stručně: PODVOD.

B - Byly-li akcie odprodány za novou cenu (zhodnocení dotací), získal prodávající - tedy rodinní příslušníci pana Babiše - evidentně neoprávněně finanční hotovost 50 mil. Kč (hrubého). Souhrn kroků 2 - 4 tedy vedl k podvodnému získání finanční výhody. Stručně: PODVOD.

Co dodat. Snad jen fakt, že možná skutečně pan Babiš a jeho okolí mají takovou morálku, že ani nerozpoznají podvodné jednání.

7 0
možnosti
Foto

A další znalec, že. Škoda, že už ty lidové soudy a tak...Vidˇte:-P Což to vše nechat na subjektech k šetření a posouzení ze zákona oprávněných, místo dávení se nad tím, že ten...No tsss;-D

1 2
možnosti
Foto

Co já o celé věci vím, tak to, že 20 listopadu 2007 se sešli manažeři Agrofertu u právníka Svatopluka Procházky, který sídlí na stejné adrese v pražské Pyšelské ulici jako Babišův koncern.Zde se dceřina firma Agro ZZN Pelhřimov přeměnila na akciovou společnost s dvaceti anonymími akciemi. Dne 15 února 2008 se ZZN Pelhřimov se nechala vymazat z obchodního rejstříku a akcie, kupuje neznámý majitel a během pěti dnů se Agro ZZN Pelhřimov přjmenovává na Farmu Čapí hnízdo a během čtyř dnů požádá o o dotaci padesát milionů, které jako malá firma obdrží. Přitom pozemky pod Čapím hnízdem stále patří firmě Babišově firmě Imoba, dále Agrofert ručí za úvěr 350 milionů, který Čapí hnízdo získalo od banky HSBC, v dozorčí radě jsou Babišovi blízcí. Nečasova vláda ruší amnomní akcie a zjišťuje se, že anonymní akcie patří jeho blízcím.

6 0
možnosti
Foto

A to víte odkud. Vy snad máte přístup do spisů?Či jde jen o ,,bulšit", prezentovaný třeba ,,prazvlášt. vyšetřováním různých šídel a šůmu", vč. jejich výkladů, jak to má ..lid" pochopit, a ,,nezávisl." medií, či na pofider. stránkách s ,,analýzami" různých anonymů?:-P

0 0
možnosti
Foto

R^ Svou logikou(!) i znalostmi si asi dosti koledujete ;-D O různých

,,suprprotiargumentacích" ani nemluvě. Prostě, ,,vina je jasná". Především pak těm, kteří ani myslet nemusí, neb ,,oni přece ví". Ač ví, ale, ku lo vý;-) Inu, mnozí si pletou např. fyzické osoby s právnickými osobami, či ani nerozlišují přípravné řízení k možnému trest. stíhání od samotného trest. stíhání, kdy obé může atˇ pokračovat, stejně tak jako být odloženo, či zastaveno, neb se porušení zákona ani nestalo. Ovšem, to by pak asi leckoho trefil šlak;-)

0 0
možnosti
VH

Nesuďte podle sebe. Vám je samozřejmě "nevina jasná". "Vy přece víte", patříte k těm, kteří nemusí myslet. :-P

1 1
možnosti
JM

J41a95k68u15b 49M69a17c73h

20. 9. 2017 21:21

dík za dobrou analýzu.R^R^

4 1
možnosti
PK

Jako bývalý auditor, z poněkud menším počtem info,než má k dispo policie vidím věc v obecných rysech obdobně jako vy. Mimochodem, pěkná analýza R^

5 1
možnosti

Bývalému auditorovi by termín "zastřený právní úkon" mohl něco říkat. :-/

0 0
možnosti
JA

Když napíšu barák na bratra, auto na syna, bankovní účet na švagra a pak půjdu žádat o podporu na bydlení, protože jsem nemajetný bezdomovec, tak sice budu celou dobu říkat pravdu, ale stejně budu podvodník.

PS: píše se mYstifikace

11 2
možnosti
Foto

Ale kdeže. Byl byste toliko za troubu, neb by to, a velice rychle, prasklo;-)

2 0
možnosti
Foto

Vrchní státní zastupitelství je jiného názoru a to je rozhodující.RvRv

0 3
možnosti
Foto

Bohužel, známe jen jejich názor, důkaz žádný a nakonec řeknou "sorry jako, my jsme se spletli". Když si vezmeme, kolik se toho děje okolo a nic s ničím nesouvisí :-/. Třeba takový ministr financí je nucen na každé sociálně demokratické písknutí nucen sáhnout do klobouku a vytáhnout další a další miliardy na úplatky voličům. Dnes zase nachytali Babiše, že v jeho knize není uveden zadavatel.

2 1
možnosti
  • Počet článků 68
  • Celková karma 33,27
  • Průměrná čtenost 1784x
Jsem praktik, který poznal práci v montérkách, ve státní správě i na místě ředitele dvou výrobních závodů. Mým velkým koníčkem jsou jíž 25 let počítače, programy a sítě. Dokáži o počítačích hovořit kriticky a snad i jazykem, který je srozumitelný běžným uživatelům.

Prvního hackera jsem vypátral v roce 1999, prvního vykradače bankovních účtů přes internetová bankovnictví v roce 2002.

Seznam rubrik